Ålborgmatchen 2016

Årets match foregikk 2.-4. september i strålende sol alle 3 dagene.

Foursomene fredag ble en jevn batalje og stillingen ble 3-3 etter at alle lagene var kommet inn. Bestballene lørdag ble om mulig enda jevnere så her ble det også 3 poeng til hvert av lagene.

Lørdag kveld hadde Bogstad Country House, ved Siri, stelt i stand et vidunderlig måltid for oss og stemningen ble meget god. Det var nok forhåpninger om å stifte litt mer bekjentskap med de 24 damene i naborommet, men det var tydelig at alle 4 lagene prioriterte en litt tidligere avslutning for å vippe matchen riktig vei i søndagens singler.

I søndagens singler var det Oslo laget som tok føringen. Når de 2 siste flightene var på vei inn så var det behov for 1/2 poeng til Oslo for å sikre hjemmeseier. Lagets kaptein var meget spent da han ikke ønsket å mislykkes etter at han selv tapte sitt poeng på siste hullet. Ryktene går om at han spiller på rosa baller neste år! En av lagets rookies sikret heldigvis det ene poenget som vippet resultatet vår vei.

Bjella henger nå i peisestuen på Bogstad etter at den har vært et år i Aalborg.