Referat 2014 i Oslo

Matchen ble spilt 12.- 14. september under strålende forhold. Dessverre kunne danskene kun stille lag med 8 mann i år (normalt skal være 12). De var forsvarende lag og var ekstra motivert til å bringe den gamle skipsklokken med seg tilbake til Aalborg. Slik gikk det ikke.

Fredag startet med foursomes som Oslo vant komfortabelt 3 mot 1. Fourball (bestball) lørdag ble også vunnet med samme resultat. Før singlematchene på søndag ledet derfor OGK med 6 – 2. Hvis vi da klarte å ta 3 ½ poeng, ville matchen være vunnet. Søndagen kunne ikke blitt bedre: supert vær, 5 matcher vunnet, én all square og vi vant årets Aalbogmatch med i alt 11 ½ mot 4 ½ poeng og klokken er tilbake i VÅR peisestue.

Per Foseid takket av som kaptein etter 17 år og overlot ansvaret til Trygg Thu. Trygg får med seg Tim Bye som vise kaptein. Alle tre vant alle sine matcher og avsluttet, henholdsvis innledet, derfor med stil.

Med det været vi hadde og med den banen vi presenterte reiste danskene hjem søndag ettermiddag ganske fornøyde – tross alt.

Per Foseid