Referat 2013 i Ålborg

Matchen ble i år spilt i Aalborg 16. til 18. august. Vi reiste nedover med klokken i bagasjen og et meget godt lag som anså oss som favoriter – i hvertfall på papiret. Problemet var at dette papiret blåste bort. Det blåste som det bare kan gjøre i Danmark, kanskje enda litt mer. Vi fikk mildt sagt dårlig betalt for våre lekre høye slag som til vanlig gir så fin lengdekontroll. Danskene, som ofte er smartere enn nordmenn (i hvertfall i Danmark) holdt ballen mellom kne- og hoftehøyde og fikk svært godt betalt på en meget tørr bane.

Vi spilte foursome, fourball (bestball) og singlematcher med 12 på hvert lag. Vi ble hengende etter fra start og klokken ble hengende i Aalborg. Vi tapte faktisk så klart som 15 mot 9. Hans Hiorth ble vår bestemann med 2 ½ poeng. Sterk innsats på bortebane! Undertegnede, kapteinen for OGK skapte 0 poeng og er i faresonen for å bli byttet ut.

Alle var imidlertid enige om at det var en hyggelig tur.

– Per Foseid